Analýza potravin

Analýzy:

  • chemické a mikrobiologické rozsah vyšetření podle rizikovosti potravin a pokrmů a příjmových skupin konzumentů např. děti, nemocní
  • nebo podle požadavků zákazníků včetně hodnocení
  • stanovení bakteriálních původců onemocnění z potravin
  • stanovení mykotoxinů v rizikových skupinách potravin
  • školení hygienického minima pro potravináře
  • konzultace v oblasti kritických bodů (HACCP)

Příklady analýz:

  • stanovení mykotoxinů: aflatoxinů B1, B2, G1, G2, M1, ochratoxinu A, patulinu, fumonisinů B1, B2, deoxynivalenolu (DON), zearalenonu,      T-2 a HT-2 toxinů (Národní referenční laboratoř)
  • stanovení kovů (As, Pb, Cd, Cu, Hg, Ni, Zn, Cr, Al, Mn, Sn, Fe, Se, Na)
  • stanovení nutriční a energetické hodnoty potravin
  • stanovení dusičnanů,dusitanů
  • stanovení sušiny, popelu, tuků, bílkovin, sacharidů
  • stanovení polycyklických aromatických uhlovodíků (PAU)
  • identifikace syntetických barviv
  • mikrobiologické vyšetřování stěrů z prostředí potravinářských provozů

 

Vyhledávání


Rezervace

Rezervovat OČKOVÁNÍ Poptávka služeb