Analýzy potravin

PŘEHLED LABORATOŘÍ A KONTAKTNÍCH MÍST
DOKUMENTY KE STAŽENÍ

Analýzy:

  • chemické a mikrobiologické rozsah vyšetření podle rizikovosti potravin a pokrmů a příjmových skupin konzumentů např. děti, nemocní
  • nebo podle požadavků zákazníků včetně hodnocení
  • stanovení bakteriálních původců onemocnění z potravin
  • stanovení mykotoxinů v rizikových skupinách potravin

Příklady analýz:

  • stanovení mykotoxinů: aflatoxinů B1, B2, G1, G2, M1, ochratoxinu A, patulinu, fumonisinů B1, B2, deoxynivalenolu (DON), zearalenonu, T-2 a HT-2 toxinů (Národní referenční laboratoř)
  • stanovení kovů (As, Pb, Cd, Cu, Hg, Ni, Zn, Cr, Al, Mn, Sn, Fe, Se, Na)
  • stanovení nutriční a energetické hodnoty potravin
  • stanovení dusičnanů,dusitanů
  • stanovení sušiny, popelu, tuků, bílkovin, sacharidů, NaCl, cukrů, mastných nasycených kyselin
  • stanovení polycyklických aromatických uhlovodíků (PAU)
  • identifikace syntetických barviv
  • stanovení akrylamidu v potravinách
  • stanovení kofeinu
  • stanovení vitamínu C
  • stanovení sladidel (aspartam, sacharin, acesulfam K)
  • stanovení konzervačních látek (kyselina benzoová, kyselina sorbová, benzoát sodný, sorbát draselný)
  • mikrobiologické vyšetřování stěrů z prostředí potravinářských provozů
Pro potravinářské provozy nabízíme školení hygienického minima.

 

Zákaznická linka: 844 06 06 06
 

A K T U A L I T Y Rezervovat OČKOVÁNÍ Poptávka služeb Hodnocení spokojenosti Pylové zpravodajství Elektronické výsledky